Hvem kan træne karate

Karate er en træningsform, som alle kan lære meget af. Karate kan dyrkes i alle aldersklasser, og det gør ingen forskel, om man er mand eller kvinde. Træningen handler om balancen mellem det fysiske og mentale, hvilket ikke diskriminerer mellem kønnene.
 
Alle, som har lyst til at få lidt sved på panden og komme i god form, kan træne karate. Alderen betyder ingenting i denne sammenhæng. Vi har både børne- og voksenhold, hvor børnene dog skal være fyldt 9 år når de starter.
 

Børn og karate

Karate er noget af det bedste du kan give dine børn. Det er videnskabeligt bevist, at udbyttet af skolegangen er større hos børn, der i og uden for skoletiden får mere motion end deres jævnaldrende.

Her er karate især godt, da vi har specielle børnehold. Børnene får en bred træning i både smidighed, kondition og koordination Samtidig får børnene opbygget en bedre koncentrationsevne og sund selvsikkerhed. Meget af træningen foregår naturligvis som leg i et socialt fællesskab, så børnene har det sjovt og få opbygget gode venskaber. Alt dette er til stor gavn, både nu og senere i deres liv. Det er mens de er børn, de skal lære det naturlige i at dyrke motion som en del af deres sundhed og velbefindende. Vi har børnehold i alderen 9-13 år.

Unge i alderen 14-17 år indplaceres normal på et kombineret børne- og voksenhold. Se mere om vores hold og træningstider og hold i "topmenuen".