Klubmodul henter siden
Shin Go Ryu Cup 2024
Tilmeldingsfrist er overskredet
Shin Go Ryu Cup 2024
 
Så er det igen tid til stævne med mulighed for deltagelse i kata.

Krav for deltagelse:

Kata:
Minimumsalder for deltagelse er 9 år. Du skal minimun kunne en kata . Alle kata må udføres. Valg af kata aftales med sensei Nellie.

Kata afvikles efter eliminerings systemet. Inddeles i A- og B-grupper. B-gruppen er for kæmpere fra 10. til 4. kyu. A-gruppen er for kæmpere med 3. kyu og op efter. 

 
Tilmelding: 
Der skal betales et deltagergebyr på kr. 175,00
 
Mødetid kl. 8.00 - Herlufholms Idtætscenter

Det er gratis adgang for tilskuere - Så mød op og hep på klubben deltagere.

Stævnet starter kl. 9.30

Arrangørens hjemmeside: https://www.shingoryucup.com/

Tilmeldte
3 /25
Tilmeldingsfrist
05.04.2024
Tidspunkt
04.05.2024 kl. 08.00 - 04.05.2024 kl. 17.00
Sted
Herlufsholm Idrætscenter

Graduering

Graduering eller bælteprøve, afholdes minimum to gange årligt, i december og i juni måned.

Det er vigtigt at forstå, at det er et privilegium at gå til graduering, ikke en ret. Det vil derfor være instruktøren, som giver eleven besked om, at han/hun skal til graduering. På børneholdene vil eleverne få en seddel med hjem, hvis de er indstillet til graduering.

En graduering er en test af elevens kunnen, både af nyt pensum men også det pensum, man tidligere er blevet gradueret i. Indstilling til graduering vil være en samlet vurdering af elevens kunnen og indsats under træning.

I Haslev Karate SKole benytter børn mon-grader og voksne kyu-grader. Mon-bæltet adskiller sig fra de farvede kyu-bælter ved, at det er et hvidt bælte med en gennemgående farvet streg. Kravene til voksenbælter er større end kravene til børnenebælter. Pensum ligger i gennemsnit to bælter under for børnebælterne, derudover er der på kyu-graderne krav til styrke og kondition. Endvidere er der større krav til kumite på voksenbælter - både fysisk, teknik og tid).Gradueringspensum

Herunder kan du se gradueringskravene for de enkelte bæltetyper, som Haslev Karate Skole benytter.

Pensum Haslev Karate Skole

Bæltegrader

For at gøre det let for alle at genkende den enkelte elevs eller instruktørs niveau og erfaring, angives det altid med en bestemt bæltefarve, som bæres sammen med gien.

De enkelte graders bæltefarve og titel kan ses på siden bæltegrader.