Klubmodul henter siden
KARATE SOMMERAKTIVITET 2024
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Karate sommerCamp
Kunne du tænkte dig, at bruge to dage på at lave noget vildt og anderledes? Så er Haslev Karate Skoles SommerCamp måske noget for dig.
Vi skal lave forskellige sjove lege, masser af karatespark og slag på puder. Vi skal bl. slå brædder over og lege med nunchaku. Men mest af alt, så skal vi have sved på panden, hygge os og have det sjovt.
Find din indre Ninja frem og tilmeld dig her! Er du IKKE medlem i forvejen skal du starte med, at oprette en profil og derefter kan du tilmelde dig Campen.
Vi glæder os til at se dig!
De bedste hilsner
Sensei Nellie

Tilmeldte
4 /100
Tilmeldingsfrist
21.06.2024
Tidspunkt
01.07.2024 kl. 10.00 - 02.07.2024 kl. 14.00
Sted
Haslev hallerne
Pris
125,00 kr.

Graduering

Graduering eller bælteprøve, afholdes minimum to gange årligt, i december og i juni måned.

Det er vigtigt at forstå, at det er et privilegium at gå til graduering, ikke en ret. Det vil derfor være instruktøren, som giver eleven besked om, at han/hun skal til graduering. På børneholdene vil eleverne få en seddel med hjem, hvis de er indstillet til graduering.

En graduering er en test af elevens kunnen, både af nyt pensum men også det pensum, man tidligere er blevet gradueret i. Indstilling til graduering vil være en samlet vurdering af elevens kunnen og indsats under træning.

I Haslev Karate SKole benytter børn mon-grader og voksne kyu-grader. Mon-bæltet adskiller sig fra de farvede kyu-bælter ved, at det er et hvidt bælte med en gennemgående farvet streg. Kravene til voksenbælter er større end kravene til børnenebælter. Pensum ligger i gennemsnit to bælter under for børnebælterne, derudover er der på kyu-graderne krav til styrke og kondition. Endvidere er der større krav til kumite på voksenbælter - både fysisk, teknik og tid).Gradueringspensum

Herunder kan du se gradueringskravene for de enkelte bæltetyper, som Haslev Karate Skole benytter.

Pensum Haslev Karate Skole

Bæltegrader

For at gøre det let for alle at genkende den enkelte elevs eller instruktørs niveau og erfaring, angives det altid med en bestemt bæltefarve, som bæres sammen med gien.

De enkelte graders bæltefarve og titel kan ses på siden bæltegrader.