Klubmodul henter siden
Voksen
VO
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Dette hold er for alle juniorer og voksne i alderen fra 14 år og opefter – både begyndere og øvede.

Træningen på dette hold er baseret på en blanding af traditionel karate og mere moderne træningsmetoder. Da voksen-/junior holdet har et bredt niveau aldersmæssigt og fra begynder og helt op til sortbælte, foregår træningen både samlet og delt efter niveau.

Træning
Voksen-/juniorholdet træner onsdag

Kontingent:
pr. 1. august 2020 kr. 500,- to gange årligt  
Læs mere
Tid/Sted
Mandag 18:00-19:00 Haslev Hallerne, Hal 3 - Dojo Onsdag 19:00-20:30 Haslev Hallerne, Hal 3 - Dojo

Graduering

Graduering eller bælteprøve, afholdes minimum to gange årligt, i december og i juni måned.

Det er vigtigt at forstå, at det er et privilegium at gå til graduering, ikke en ret. Det vil derfor være instruktøren, som giver eleven besked om, at han/hun skal til graduering. På børneholdene vil eleverne få en seddel med hjem, hvis de er indstillet til graduering.

En graduering er en test af elevens kunnen, både af nyt pensum men også det pensum, man tidligere er blevet gradueret i. Indstilling til graduering vil være en samlet vurdering af elevens kunnen og indsats under træning.

I Haslev Karate SKole benytter børn mon-grader og voksne kyu-grader. Mon-bæltet adskiller sig fra de farvede kyu-bælter ved, at det er et hvidt bælte med en gennemgående farvet streg. Kravene til voksenbælter er større end kravene til børnenebælter. Pensum ligger i gennemsnit to bælter under for børnebælterne, derudover er der på kyu-graderne krav til styrke og kondition. Endvidere er der større krav til kumite på voksenbælter - både fysisk, teknik og tid).Gradueringspensum

Herunder kan du se gradueringskravene for de enkelte bæltetyper, som Haslev Karate Skole benytter.

Pensum Haslev Karate Skole

Bæltegrader

For at gøre det let for alle at genkende den enkelte elevs eller instruktørs niveau og erfaring, angives det altid med en bestemt bæltefarve, som bæres sammen med gien.

De enkelte graders bæltefarve og titel kan ses på siden bæltegrader.