Velkommen til Haslev Karate skoles hjemmeside og medlemssystem 

Haslev Karate Skole optager generelt nye elever to gange om året. Det er ved sæsonstart, som er midt i august frem til udgangen af september, og hele januar måned. Optagelse i de mellemlæggende perioder kan også lade sig gøre, hvis eleven har trænet karate tidligere, eller der er andre gode grunde til at give den enkelte elev dispensation for denne regel. 

Træningsdage, tider og priser kan ses i topmenuen på siden Hold. Kontingentpriser kan ses ved at klikke på det enkelte hold.  

Sådan gør du for at blive medlem:
 

Opret medlemsprofil

For at tilmelde dig hold og events skal du have en medlemsprofil med brugernavn og adgangskode. Det får du ved at klikke på knappen "Opret profil" øverst til højre på siden.
 

Tilmelding og betaling for nye medlemmer

Under menupunktet "Holdtilmelding" ovenfor kan du se de forskellige hold, som du kan tilmelde dig (når du har oprettet en profil).
OBS: Du er først sikret en plads på et hold, når du har tilmeldt dig og betalt (med dankort) her i systemet. 

Har man ikke dankort kan kontingentet betales på konto nr. 
6070-0004253958. Send samtidig en besked til mail@haslevkarateskole.dk om betalingen. Så vil kasseren søge for at man kan blive tilmeldt holdet på hjemmesiden.

 
Du er selvfølgelig velkommen til at træne med gratis et par gange, for at se om karate er noget for dig. Men vær opmærksom på, at man først har sikret sig plads på et hold, når man har betalt kontingent via vores system. Da tilmelding sker efter "først til mølle"-princippet, gælder det om at få tilmeldt sig og betalt hurtigst muligt. 
 

Særlig info til forældre

Når du som forælder tilmelder dit barn, skal du angive barnets navn som deltagerens for- og efternavn. Skriv dit eget fulde navn i feltet
"Kontaktperson." Har dit barn en mobiltelefon, skriv nummeret i feltet "Mobil tlf." I feltet "Ekstra mobil" skriver du dit eget mobilnummer.

Vær opmærksom på, at ved indmeldelse give man også tilladelse til, at barnet kan blive fotograferet eller filmet i forskellige sammenhænge. Det kan være under træning, graduering, opvisning, stævner eller andre af klubbens sociale arrangementer.  


Tilmelding til events

Som medlem af klubben kan du bruge dit login til at tilmelde dig klubbens forskellige arrangementer via menupunktet "Event" ovenfor.
Ved eventuelle spørgsmål eller problemer kan du kontakte klubbens kasserer på: mail@haslevkarateskole.dk.
 
Udmeldelse sker ligeledes ved at kontakte klubbens kasserer på: mail@haslevkarateskole.dk.