2017 01.01.2017  -  31.12.2017
Vejledning

Børnehold er skræddersyet til børn i alderen 8-13år.

På dette hold introduceres børnene for karate i en blanding af traditionel karatetræning blandet med sjove lege motorisk opbyggende lege. Grundlaget og målsætningen er stadigvæk traditionel karate, men der benyttes også mere moderne træningsmetoder til at komplementere opbygningen af børnenes fysiske formåen, motorik og koncentrationsevne – samtidig med opbygningen af bevægelsesglæde.

Træningsmængde og tider:
Børnehold træner fast træning 2 gange om ugen på hverdage.
Mandag kl. 18.00 – 19.00
Onsdag kl. 18.00 - 19.00 


Børnehold II (BH 2)

Dette børnehold er til børn i alderen 9-13/14 år, som har trænet karate i mindst et år.

Børnehold ll bygger videre på børnehold l, men nu øges mængden og fokus på den mere traditionelle karatetræning. Træningen mange lighedspunkter med børnehold l, dog med en længere træningstid og endnu større fokus på den traditionelle karatetræning. På dette hold arbejdes der medopbygning og forståelse af børnenes karate, deres gensidige respekt for hinanden, kropskontrol, tekniske formåen, og mentale viljestyrke. Herudover erdet selvfølgelig også en målsætning, at børnene bliver klar til at træne på voksen-/juniorholdet. 

Træningsmængde og tider:
Mandag og onsdag kl. 18.00– 19.00

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Voksen (Vok)

Dette hold er for alle juniorer og voksne i alderen fra 14år og opefter – både begyndere og øvede.

Træningen på dette hold er baseret på en blanding af traditionel karate og mere moderne træningsmetoder. Da voksen-/junior holdet har et bredt niveau aldersmæssigt og fra begynder og helt op til sortbælte, foregår træningen både samlet og delt efter niveau.

Træningsmængde og tider:
Voksen-/juniorholdet tilbyder fast træning mandag og onsdag kl. 19.15 – 20.45.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)